4 september 2020

Prata ledarskap med en forskare

Har rollen som chef och ledare någonsin varit så svår som nu?

Ja, det finns många tillfällen i ett företags historia som satt ledarskapet på prov. Coronakrisen är ett av dem – och en händelse som ingen chef eller företagare i världen på riktigt kunnat förutse. Att jobba med förändring och förnyelse är en av nyckelfaktorerna för ett långsiktigt och hållbart företag.

Men hur gör man?
Vid Linnéuniversitetet och Centrum för ledarskap i Småland arbetar forskare, experter, studenter, chefer, ledare och entreprenörer med att hitta svar på denna fråga.

Det gör vi genom att gemensamt bygga kunskap om hur ledare och entreprenörer framgångsrikt kan arbeta med utveckling, oavsett om vi kallar det för innovation, förändringsarbete eller verksamhets- och affärsutveckling. Det handlar om få till mer ”påhittighet” och ”företagsamhet” men på ett typiskt småländskt jordnära och uthålligt sätt. 

Direkt nytta
Under hösten 2020 och våren 2021 finns ett antal unika tillfällen för chefer, ledare och entreprenörer att träffa forskare och andra experter för att samtala om praktiska erfarenheter av att leda och utveckla en organisation.
•Du får ta del av kunskap som ger direkt nytta i din verksamhet.
•Du medverkar samtidigt i vår forskning vilket i sin tur kommer att
hjälpa andra ledare och entreprenörer. 

Forskare och experter från Linnéuniversitetet och Tekniska Högskolan i Jönköping, engagerade i samtal med chefer, ledare och entreprenörer.

Så här gör du
Samtalet tar c:a 2 timmar och är kostnadsfritt. Det finns begränsat antal samtal att tillgå och vi förbehåller oss rätten att göra ett urval. Vi vänder oss till dej som arbetar i små och medelstora företag (SME).

Välkommen med anmälan till kerstin.armann@lnu.se .

Har du frågor? Ring 0703-384311.

Senaste nytt på Ledarkunskap.se

x *
Läs mer här hur vi hantera dina personuppgifter.