22 december 2020

En ny tideräkning i arbetslivet?

Välkommen till ett webinarium  om framtidens krav på medarbetare och ledare! Vilka stora utmaningar står ledarskapet och medarbetarskapet inför?

AI, gig-ekonomi, digitalisering och självledarskap, det är några av de trenderna som omformade arbetsmarknaden redan innan krisvåren 2020. Sedan kom coronapandemin och utlöste en rekordsnabb förändringsprocess som blev startpunkten för flera nya arbetssätt och ett delvis nytt ledarskap.

Centrum för ledarskap i Småland och Kalmar Science Park bjuder in till webinarium med Sofia Rasmussen.
Onsdag 27 januari kl 12.15-13.15

Du anmäler dig via den här länken.

Sofia Rasmussen är omvärldsanalytiker, författare och föreläsare. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin Samhällsbyggare. Hon har en magisterexamen i statsvetenskap och har i 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

Webinariet vänder sig framför allt till dig som är chef/ledare/entreprenör i små och medelstora företag. Det är en del av projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket. Projektets digitala arena är Ledarkunskap.se.