6 september 2021

Förändring på riktigt- hur gör ledare som lyckas?

Bilden visar en grupp människor som sitter runt ett bord och samtalar

Hur kan man som chef och ledare i praktisk handling få medarbetare delaktiga i ett nödvändigt förändrings- och innovationsarbete?

Onsdag 6 oktober 2021
Klockan 11.00-11.50
Zoom

I Centrum för ledarskap i Småland vid Linnéuniversitetet jobbar forskare och konsulter nära verksamma chefer, ledare och entreprenörer för att identifiera vad, konkret, det är som får saker och ting att hända i en organisation. Hur åstadkommer man förändring och förnyelse?

Bilden visar ett porträtt av Magnus ForslundUnder Innovationsveckan 2021 arrangerar centrumet ett webbinarium där Magnus Forslund, lektor i företagsekonomi och ledarskapsforskare berättar om erfarenheter från ett forsknings- och utvecklingsarbete med hundratals chefer i privat och offentlig sektor, om det finns något att lära av ett ”småländskt ledarskap” och vad privat och offentlig sektor har gemensamt.

Du inbjuds att delta med egna erfarenheter i ett samtal om ledarens praktiska verklighet.

Anmälan

Webbinariet är fullt och anmälan stängd. Fortsätt gärna följa oss via vårt nyhetsbrev, anmälan på startsidan för information om kommande event.

Webbinariet är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.