24 augusti 2021

24 November – Save the date!

En närbild på en kvinnas vänstra öga och ögonbryn. Blicken rakt på betraktaren

Kvinna som ledare i mansdominerade branscher

Att vara kvinna i ledande position i en organisation med bara, eller övervägande delen, män har fortfarande sina utmaningar. Det finns en idealbild av lika värde men det finns också en verklighet med traditionella strukturer där mångfald och jämställdhet inte är självklara.

Varför är det fortfarande så? Vad betyder genus i en organisation och hur du kan arbeta med större kunskap för att nå dina mål.

Vi vänder oss särskilt till dig som är kvinna och ledare/chef/entreprenör i små och medelstora företag men också till andra som har intresse av ämnet.

Förutom att dela dina egna erfarenheter med andra, får du höra bl a Emma Elheim, vd för Hallabro El samt våra entreprenörsforskare, professor Malin Tillmar och docent Viktorija Kalonaityte  vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet. Studenter från Juniorledarskapsakademin medverkar också.

Reservera onsdag den 24 november kl 14.00-17.00 i din almanacka.
Om pandemiregler och teknik tillåter så erbjuder vi deltagande både på plats och via Zoom.

Mer information kommer så klart!
Vill du redan nu göra en intresseanmälan så mejla Kerstin Årmann

Deltagande är kostnadsfritt.

 

Webbinariet är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.

I det här webbinariet samarbetar vi också med Installatörsföretagen Sydöstra Sverige, Byggföretagen region syd och projekt KVIST