Är det för sent?

28sep17:0020:00Är det för sent?Event för särskilt inbjudna företag och studenter

Event Details

Inte sedan den industriella revolutionen har vi stått inför större företagsutmaningar. På bara ett par år måste vi omorganisera hur vi producerar, distribuerar och konsumerar produkter och material. Förutom god vilja, kunskap och tekniska lösningar krävs det ett exceptionellt ledarskap som kan staka ut riktning och mål.

Detta är ett event för små och medelstora företag med koppling till Centrum för ledarskap i Småland och studenter från Juniorledarskapsakademin. Inbjudan går ut enligt särskild sändlista och i samarbete med Länsstyrelsen och landshövdning Maria Arnholm

Maja Jakobsson, CEO, på Miljögiraff och Joacim Rosenlund, lektor i cirkulär ekonomi på Linnéuniversitetet pratar om livscykelperspektivet för bättre produkt- och affärsutveckling samt dåtidens linjära system och nutidens cirkulära möjligheter.

Föredraget hjälper till att aktivera och motivera dig som åhörare att själv och tillsammans med andra aktivt bidra till en positiv framtid – så att det inte ska vara för sent.

 

 

Eventet är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.

Mer

Tid

28 September, 2021 17:00 - 20:00(GMT+02:00)

Location

Landshövdingens residens

Stortorget, Växjö

Other Events

Landshövdingens residens

Stortorget, Växjö

Landshövdingens residens

Get Directions

Lämna ett svar