3 januari 2022

Linda Kembring Hessling: ”Podden berikar!”

Linda Kembring Hessling

Linda Kembring Hessling studerar Human Resource Management med inriktning
personalledning och organisationsutveckling vid Linnéuniversitetet.

– Jag är en före detta hästtjej med ett intresse för att organisera, strukturera och skapa utveckling.
Framför allt drivs jag av mjuka värden som att få människor i min närhet att må bra och utvecklas
genom att skapa goda relationer.
– Utan en fungerande relation med tillit och trygghet är det svårt att få en häst att göra det önskvärda
vilket jag anser även är applicerbart på relationen mellan ledare och medarbetare. Genom åren av arbete i fastighetsmäklarbranschen, värderar jag det mänskliga mötet högt och
det är något jag vill fortsätta arbeta med i framtiden.

Linda är 37 år, och bor i Trekanten tillsammans med man, två barn och hund.

– Valet att börja studera var en självklarhet som jag inte ångrar en sekund. I mina studier har jag fått möjligheten att utveckla och fördjupa mina kunskaper inom organisation, ledarskap och personalfrågor och hur dessa framgångsrikt kan sammankopplas för att skapa utveckling.

Nu ser Linda med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda och hur hennes erfarenheter och kunskaper kan kombineras för att bidra till organisationers och medarbetares utveckling.

Du medverkar i Juniorledarskapsakademin (JLA), berätta vad du får ut av det?

– Jag har sedan höstterminen 2019 varit engagerad i JLA. Det har gett mig möjlighet till att utvecklas och få fördjupade kunskaper i ledarskap och HR relaterade ämnen.Kunskaper som ger mig värdefulla verktyg inför framtidens yrkesroll.

Vad får du ut av att programleda vår podcast ”Unga ledare å de då va”?

– Podcasten ger mig möjlighet till att föra dialog med människor med olika erfarenheter och kunskaper som kan berika mig och lyssnarna. Att få leda en podcast och få andra att dela med sig av sin kunskap anser jag är viktigt för att skapa ett lärande samhälle.