15 september 2022

Ledarskap och digitalisering

Kvinna framför datorskärm

Är du en av dem som sitter långt fram på stolen och undrar hur du ska dra nytta av digitaliseringen i din verksamhet?

Då ska du ta del av John Jeanssons frukostföreläsning om hur man kan tänka och göra digitalt. Teknik för teknikens skull är inte lösningen, det handlar mer om att skapa ett faktiskt värde.
John Jeansson är universitetslektor vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet och forskar bland annat om hur organisationer av olika slag agerar för att skapa och fånga nytta till följd av investeringar i informationssystem eller andra digitaliseringsinitiativ.

När: 30 september kl 8.00-9.00.
Anmäl dig här

Centrum för ledarskap i Småland bjuder in till en serie digitala föreläsningar under hösten i samarbete med Campus Vimmerby. Detta är den första föreläsningen av tre och den vänder sig framförallt till dig som är verksam i små- och medelstora företag som chef, ledare eller entreprenör – men andra intresserade är också välkomna. Föreläsningarna är en del av projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland.

Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.