11 januari 2023

Nu har vi ett resultat!

bilden visar en fistbump: två knutna händer som möts

Vi vet verkligen inte allt, men tillsammans med hundratals chefer, ledare och entreprenörer har vi i Centrum för ledarskap i Småland fått bättre koll på hur förnyelse och förändring går till ute i företag och organisationer.

I sex år har forskare, konsulter, studenter, chefer, företagare och en lång rad andra deltagit i ett gemensamt utforskande av småländskt ledarskap och entreprenörskap – nu och i framtiden.

I mars samlar vi hela vårt nätverk och presenterar godbitar av denna nya kunskap och hoppas få ta del av deltagarnas tankar och åsikter om vad vi nu vet. Och det finns gott om fortsatta utmaningar och möjligheter som vi också vill hinna prata om.

Inbjudan går i dagarna ut till vårt nätverk.

För dig som ännu inte träffat oss men tycker detta låter intressant finns tre populärvetenskapliga böcker att ta del av. Läs mer här

Och fortsätt gärna att hänga med oss här på Ledarkunskap.se! Du hittar mycket nyttigt, praktiskt och intressant om ledarskap. Längre fram i år får du också tillgång till vår egen modell för förnyelse och förändring: Smålandsmodellen! Och ytterligare en bok.

Missa inte heller vår app Ledarkaunskap. Du hittar den här:
Appstore
Google play