24 februari 2022

Prata ledarskap med någon av oss!

Bilden visar ett antal forskare som står och sitter i en grupp och tittar in i kameran.

Att jobba med förändring och förnyelse är en av nyckelfaktorerna för ett långsiktigt och hållbart företag. För dig som ledare kan det vara en utmaning.

På Linnéuniversitetet, i  Centrum för ledarskap i Småland,  finns ett gäng forskare och andra experter som är särskilt intresserade av ledarskap för innovation/förändring. De vill gärna komma i kontakt med dig som är chef och ledare i små och medelstora företag

I ett personligt samtal, digitalt eller på plats, får du tillfälle att berätta om dina utmaningar och möjlighet att bolla tankar. I gengäld får du insikter från vår forskning om ledarskap och konkreta tips om verktyg att använda. Du medverkar samtidigt i vår forskning, inom projektet Ledarskap och entreprenörskap i Småland, vilket i sin tur kommer att hjälpa andra ledare och entreprenörer.

Vi har träffat hundratals chefer, ledare och entreprenörer och bygger tillsammans med dem kunskap om hur man framgångsrikt kan arbeta med utveckling, oavsett om vi kallar det för innovation, förändringsarbete eller verksamhets- och affärsutveckling. Det handlar om få till mer ”påhittighet” och ”företagsamhet” men på ett typiskt småländskt jordnära och uthålligt sätt.

Bilden visar åta forskare som sitter i en grupp och tittar in i kameran.

Forskare och experter från Linnéuniversitetet och Tekniska Högskolan i Jönköping, engagerade i samtal med chefer, ledare och entreprenörer.

Så här gör du
Samtalet tar c:a 2 timmar och är kostnadsfritt. Det finns begränsat antal samtal att tillgå och vi förbehåller oss rätten att göra ett urval. Vi vänder oss till dig som arbetar i små och medelstora företag (SME).

Välkommen att ta kontakt!
kerstin.armann@lnu.se
Tele: 0703-384311.